Nieuwsbrief van het bestuur

Dit seizoen was een bijzonder seizoen, door Corona werden we nogal beperkt in onze mogelijkheden.
We zijn allemaal, de een meer dan de ander geraakt door Corona. Trots zijn we als bestuur op de manier waarop we met ons allen er echt het maximale uitgehaald hebben. De samenwerking met ASC`62 en SV Dalfsen gaat heel goed evenals met de sponsoren. Dit seizoen is ten einde, helaas zonder een groots afscheidsfeest maar we hebben uitzicht op een mooi nieuw seizoen.

Inzet vrijwilligers bij FC Dalfsen
Na een jaar waarin we elkaar weinig op sportpark Gerner hebben gezien hopen we dat daar binnenkort verandering in komt. Hopelijk kan er in het seizoen 2021-2022 weer volop gevoetbald worden en kunnen we elkaar ook weer zien op ons sportpark. Als het goed is hebben we komend seizoen dus weer een heleboel vrijwilligers nodig! Net als voorgaande jaren wordt aan alle (ouders van) leden gevraagd om een taak op zich te nemen, zoals vastgelegd in het vrijwilligersbeleid van FC Dalfsen. Hopelijk kunnen we weer op jullie inzet rekenen, want samen maken we FC Dalfsen!

Afgelopen week is de mail voor het opgeven van het uw inzet verstuurd. Kijk ook even in de spam als je mail niet gehad hebt.

Startbijeenkomst en kennismaking team op een avond

Een goed begin is het halve werk! Vanuit die gedachte wil FC Dalfsen het nieuwe seizoen 2021/2022 goed van start gaan. Dit willen we dit keer vorm geven door het combineren van een startbijeenkomst en een kennismaking met het team op één avond. Deze avond starten we gezamenlijk informatief. Waarna vervolgens de teams uit elkaar gaan en er ruimte is voor de leiders, trainers en ouders om kennis te maken en er afspraken per team gedeeld kunnen worden.

De avond wordt georganiseerd voor ouders, leiders en trainers voor alle teams van kabouters tot en met JO15

Wanneer?
– 24 augustus 19:15 uur: Kabouter, JO8 & JO9
– 24 augustus 20:30 uur: JO13, JO14, JO/MO15
– 25 augustus 19:15 uur: JO/MO10, JO/MO11, JO12

Kortom; een nuttige, zinvolle en natuurlijk ook gezellige avond, die niemand wil missen! Voor nu allemaal een fijne vakantie gewenst in goede gezondheid en graag tot 24 of 25 augustus.

Noteer alvast in je agenda!!

Activiteiten

Terugkijkend op het afgelopen seizoen doet de activiteitencommissie toch met gemengde gevoelens. Het organiseren van diverse activiteiten is eigenlijk stil komen te liggen. Gelukkig zijn we erin geslaagd toch wat succesvolle acties te organiseren die de club (financieel) goed hebben weten te helpen. Zowel de oliebollenactie alsook de paasactie vonden gretig aftrek. Met de paasactie werden we ook nog een compleet verrast toen Pluimveebedrijf Visscher de bestelde eieren schonk aan de vereniging. Een mooi gebaar van deze betrokken lokale ondernemer. Voor komend seizoen hopen we natuurlijk, net als jullie, weer diverse activiteiten en acties te kunnen organiseren. We verwachten dat jeugdactiviteiten mogelijk blijven en zullen dan in oktober starten met de Halloween spooktocht.

Toernooien
Helaas is er het afgelopen 1,5 seizoen geen mogelijkheid geweest toernooien te organiseren. Erg jammer, naast de gebruikelijke toernooien stonden er namelijk 2 nieuwe toernooien op het programma. Een Beach toernooi voor JO/MO 17 en 19 en een Bouwcenter Schippers regio cup voor de JO/MO 12 en 13. Ook stond afgelopen seizoen weer de trip naar Aalborg op het programma, helaas kon deze ook niet doorgaan. Hoe het komend seizoen met de internationale toernooien zal gaan weten we op dit moment nog niet. We volgen het als toernooicommissie, en zullen zodra het kan ons weer inschrijven. De lichting die afgelopen seizoen niet is gegaan zullen we zeker niet vergeten. De komende maanden zal ons het nodige inzicht geven in wat er mogelijk is. Het eerste toernooi wat aanstaande is, dat is het kerst zaalvoetbal toernooi. OP dit moment zijn we met TrefkoelePlus in overleg over de mogelijkheden.

Tot slot dank aan alle spelers, vrijwilligers en betrokkenen en alvast een fijne zomervakantie!

Het bestuur