Laatste kans inleveren FC Dalfsen kleding

Beste leiders, spelers of ouder(s)/verzorger(s),

Donderdag 1 juli is de laatste mogelijkheid om de kleding in te leveren!

Onder kleding verstaan we in dit geval:

  • Teamtassen (inclusief keeperkleding)
  • Trainingspakken en
  • Trainers/leidersjassen

Alle jassen, dus ook de jassen van trainers/leiders die volgend jaar doorgaan in deze rol ontvangen we graag retour! Zo kunnen we een totale inventarisatie check doen van alle kleding. Zowel de teamtassen als ook de kleding kunnen op onderstaande dagen ingeleverd worden.

 

Wanneer? 

Maandag 28 juni 19:00 uur tot 20:30 uur
Dinsdag 29 juni 19:00 uur tot 20:30 uur
Donderdag 01 juli 19:00 uur tot 20:30 uur

 

Teamtassen 

Bij het inleveren van de teamtassen dient een ingevuld machtigingsformulier (met deze voorgaande link, komt het formulier in de downloads terecht) ingeleverd te worden. Middels dit machtigingsformulier kan eventuele ontbrekende kleding achteraf geïncasseerd worden. Bij ontbreken kleding uit de teamtas kan de leiding dit in het team verrekenen. Wanneer achteraf blijkt dat de kleding in een andere wedstrijdtas of door iemand anders is ingeleverd wordt het formulier vanzelfsprekend doorgescheurd en wordt er niets afgeschreven. Check het formulier in de wedstrijdtas wat er allemaal in de wedstrijdtas hoort te zitten.

 

Kleding + leiders/trainersjassen:

Iedereen dient zelf zijn eigen trainingspak en leiders/trainersjassen in te leveren. Broekjes en sokken hoeven niet ingeleverd te worden. Ook bij het inleveren van de trainingspakken en Jassen moet iedereen een ingevuld machtigingsformulier (met deze voorgaande link, komt het formulier in de downloads terecht) meenemen. Alle trainingspakken hebben een nummer. Deze nummers zijn geregistreerd op naam. In deze link tref je een overzicht aan van welke nummers bij wie horen. Wanneer je niet het juiste nummer trainingspak in je bezit hebt dan zal deze betaald moeten worden. Als achteraf blijkt dat dit nummer wel via iemand anders terugkomt dan wordt het machtigingsformulier verscheurd en wordt er niets afgeschreven. Ga je van de voetbal af of stroom je door naar de senioren? Dan graag trainingspakken, broekje en sokken inleveren.

Mocht je broekje of sokken te klein zijn, dan kun je aan het begin van het nieuwe seizoen deze inwisselen voor een andere maat.

 

Prijzen kleding

Bijdrage per vermist kledingstuk is als volgt:

Voetbalshirt

€ 40,-

Keepersbroek

€ 25,-

Voetbalbroek

€ 10,-

Keeperkousen

€ 15,-

Voetbalsokken

€ 10,-

Leidersjas

€ 60,-

Trainingsjack

€ 35,-

Aanvoerdersband

€   5,-

Trainingsbroek

€ 30

Keepershirt

€ 40,-

 

Wedstrijdballen/sleutel ballencontainers
Wedstrijdballen en sleutel ballencontainer kunnen bij de laatste twee trainingsmogelijkheden 29 en 30 juni (??) na de training ingeleverd worden.

 

Namens de kledingcommissie alvast hartelijk dank voor jullie medewerking.

FC Dalfsen
Mirjam Dijsselhof