Seizoensafsluiting 2021-2022

Nog even en het is zover. De activiteiten commissie van FC Dalfsen organiseert a.s. zaterdag 11 juni de  seizoen afsluiting van FC Dalfsen.  We zijn dan ook blij dat we drie sponsoren hebben die dit initiatief financieel steunen. UnivĂ©, Bouwcenter Schippers en De ijssalon van Dalfsen:  bedankt!

Wat gaan we doen:

Univé Ouder-kind toernooi vanaf 16:00 uur (SVD Velden)

Alle teams van JO8 t&m JO12 zijn ingedeeld in een schema, is er een team niet bij geen probleem. We maken het leuk voor de teams die er wel zijn. Er zijn geen voorgeschreven spelregels. Elk team bepaalt zijn eigen opstelling en speelstijl, zowel de pupillen als de ouders!

Bouwcenter Schippers penalty bokaal. (SVD velden, aansluitend aan ouder kind wedstrijd)

Veel teams hebben spelersnamen doorgegeven. Voor de JO8t/m JO12 series hebben we de keeper van Go Ahead O13, Thomas Hulleman, en FC Dalfsen JO15 keeper Mark Tuinman bereid gevonden het doel te verdedigen. Voor de overige jeugd wordt het nog veel moeilijker, Go ahead Eagles JO15 keeper, Daan Hulleman en FC Dalfsen JO19 keeper Perry Netten verdedigen daar het doel.

Aansluitend is er ook een bokaal voor de beste vader of moeder. Inschrijven kan zaterdag te plaatse, welke ouder verschalkt FC Dalfsen JO19 keeper Stijn Bijl of SV Dalfsen keeper Niek Meijer het vaakst en wint de supercup.

Gezellig samenzijn:

Vanaf 17:00 uur is het sowieso een gezellig samenzijn van pupillen, jeugd, ouders, broertjes, zusjes en andere voetballiefhebbers. Iedereen is welkom.