Voorlopige teamindeling 2020/2021

Beste spelers/speelsters van FC Dalfsen,

Het seizoen 2019-2020 zit er bijna op. Een raar seizoen waarin we vanwege het Corona-virus onze favoriete voetbalsport niet hebben kunnen beoefenen. Wedstrijden werden er niet meer gespeeld, trainen mocht pas weer na vele weken wachten en dan ook nog eerst in aangepaste vorm. Jammer, want het seizoen 2019-2020 verliep voor FC Dalfsen zo veelbelovend. Maar goed, we zijn gezond met elkaar en maken FC Dalfsen gereed voor het seizoen 2020-2021.

De teamindeling is daar een belangrijk onderdeel in. Deze is gereed. Voor komend seizoen gaat FC Dalfsen met 42 teams competitie spelen met 491 jongens en meisjes. Onze jongste leden (geboren in 2014 en jonger) zijn niet ingedeeld. Zij blijven deelnemen aan onze 4 tegen 4 en kabouteractiviteiten.

De indeling is op een zo zorgvuldig mogelijke wijze tot stand gekomen. Het bestuur heeft kaders gesteld, de jeugdco√∂rdinatoren hebben het traject begeleid en de trainers/leiders van dit seizoen hebben uiteindelijk de indeling bepaald. Vanwege de Corona-periode ging dit anders dan in voorgaande seizoenen (we konden jullie niet iedere week meer zien spelen), maar het is gelukt. In het pdf-bestand zijn de teams met de spelersnamen vermeld.

De teamindeling 2020-2021 vindt u hier.

Uiteraard brengt deze indeling blijdschap en teleurstelling met zich mee. We kunnen het onmogelijk iedereen naar de zin maken. Binnen FC Dalfsen werken we er hard aan om voor iedere speler het voetballen leuk en uitdagend te maken en te houden. Als vereniging hebben we daar de hulp van al onze leden voor nodig. We vragen jullie en jullie ouders om daar een bijdrage in te leveren. Daar wordt FC Dalfsen alleen maar beter van!

Even praktisch, wat gaan we doen met voetballen tot aan de zomervakantie?

Ieder team traint in zijn huidige samenstelling door tot 18 juni 2020. Komende week worden er voor de pupillenteams (JO8 t/m JO12) twee spelavonden georganiseerd. Nadere informatie hierover wordt uiterlijk morgen (10-06) rechtstreeks naar jullie trainers/leiders verzonden.

Er wordt geen centrale eindactiviteit georganiseerd door FC Dalfsen. Voor iedere teamafsluiting geldt dat ouders of andere niet-teamleden (nog) niet welkom zijn op het sportpark. Eten en drinken neemt een ieder enkel voor zichzelf mee.

Vanaf zaterdag 20 juni is er de gelegenheid voor ieder team om in de nieuwe samenstelling te gaan trainen. Op dit moment is er voor ieder nieuw team nog geen trainer geregeld. Een oproep aan alle trainers om te zorgen dat iedere speler kan deelnemen aan een training. Draag daar zorg voor! Er kan getraind worden tot en met donderdag 2 juli 2020. Op 4 juli 2020 gaan alle natuurgrasvelden op het sportpark dicht.

De start van het nieuwe seizoen is nu nog onzeker. Als we concrete data hebben, dan wordt dit zo snel mogelijk met jullie gedeeld.

Tenslotte, mocht jij of jullie ouders behoefte hebben om te reageren op de teamindeling, dan kan er een e-mail verzonden worden naar organisatie@fcdalfsen.nl. Verzoek om deze reactie op een constructieve wijze te brengen. Uw e-mail wordt ook maar behandeld door vrijwilligers.

Tenslotte alvast een prettige zomervakantie gewenst en blijf gezond!

Namens FC Dalfsen met sportieve groet,

 

Wim Hulleman

bestuurslid voetbaltechnische zaken FC Dalfsen