Zomer Voetbaldagen 2020

Al jaren een begrip in Dalfsen, Zomer Voetbaldagen op Sportpark Gerner. Dit jaar voor het eerst in samenwerking met Skills Zwolle. Onze collega’s uit Zwolle organiseren al zes jaar voetbaldagen met groot succes in Zwolle en dit jaar bundelen wij de krachten. Iedere editie staat garant voor kwaliteit en plezier, en ook dit jaar maken wij er weer een groot voetbalfeest van! De Zomer Voetbaldagen is voor iedere voetballer de beste afsluiting van de zomervakantie!

Techniektrainingen, nieuwe skills, boarding voetbal, voetgolf en een heuse Champions League, Je maakt het allemaal mee bij de Zomer Voetbaldagen 2020. Drie dagen voetbalplezier aan het einde van jouw zomervakantie! De Zomer Voetbaldagen 2020 is een driedaags evenement voor voetballiefhebbers uit de leeftijdscategorieën JO7 t/m JO14. Jongens en meisjes van álle verenigingen zijn van harte welkom. Indelingen worden gemaakt op basis van leeftijd en niveau, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meedoen.

Onder leiding van enthousiaste en ervaren trainers krijg je drie dagen lang allerlei leuke voetbalactiviteiten. Iedere ochtend uitdagende techniektrainingen met snel voetenwerk, balbehandeling en nieuwe skills. Iedere middag zijn er leuke uitdagende voetbalactiviteiten als voetgolf, powershooting, latje trappen, boarding voetbal en natuurlijk de Champions League. Alle techniektrainingen en voetbalactiviteiten zijn gericht op plezier en de ontwikkeling van de deelnemers.

De Zomer Voetbaldagen 2020 vinden plaats op maandag 10 augustus, dinsdag 11 augustus en woensdag 12 augustus 2020 op Sportpark Gerner in Dalfsen. Het programma is dagelijks van 09.00 uur – 15.00 uur. De kosten voor deze drie dagen zijn €99,50 en daarvoor krijg je naast techniektrainingen, voetbalactiviteiten, begeleiding en lunch ook een fraai tenue, met je eigen naam, een certificaat en natuurlijk een bal.

Inschrijven voor de Zomer Voetbaldagen 2020 kan via https://www.projectsports.nl/zomer-voetbaldagen-2020-fc-dalfsen/

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Namens ProjectSports en Skills Zwolle,

Met sportieve groet,

Matthias Odding