Inleveren kleding

Het seizoen loopt weer ten einde, wat maakt dat de kleding weer ingeleverd moet worden. Onder kleding verstaan we in dit geval: Teamtassen (inclusief keeperkleding), trainingspakken en leidersjassen van de leiders die stoppen.

Teamtassen:

26 Mei van 19:00 uur tot 20:00 uur kunnen de teamtassen en leidersjassen van leiders die stoppen ingeleverd worden in de instructieruimte in de ASC-kleedkamers. De teamtassen moeten ingeleverd worden inclusief een ingevuld machtigingsformulier, zie deze link: fcdalfsen-incassomachtinging waarmee eventuele ontbrekende kleding achteraf geïncasseerd kan worden. Dit kan vervolgens door de leider weer binnen het team verrekend worden onder de teamleden. Wanneer achteraf blijkt dat ontbrekende kleding in een andere wedstrijdtas is teruggevonden dan wordt het machtingsformulier vanzelfsprekend doorgescheurd en wordt er niets afgeschreven. Check het formulier in de wedstrijdtas wat er allemaal in de wedstrijdtas hoort te zitten.

Kleding:

Iedereen dient zelf zijn eigen trainingspak in te leveren! Om dit goed te kunnen stroomlijnen zal dit verdeeld over 5 dagen (27, 28 mei, 2,3,4 juni) plaatsvinden.  Er is een planning gemaakt wanneer welk team de trainingspakken in moet leveren. Dit is (op 2 teams na) voorafgaande aan de training ingepland. Planning met tijden zie schema in deze link: schema Inleveren kleding Broekjes en sokken hoeven niet ingeleverd te worden. Alle trainingspakken hebben een nummer. Deze nummers zijn geregistreerd op naam. Jullie ontvangen een mail met een overzicht van alle nummers en bijbehorende namen. Ook bij het inleveren van de trainingspakken moet iedereen een ingevuld machtigingsformulier meenemen.  Wanneer je niet het juiste trainingspak in je bezit hebt dan zal deze betaald moeten worden. Als achteraf blijkt dat dit nummer wel via iemand anders terugkomt dan wordt dus het machtigingsformulier verscheurd en wordt er niets afgeschreven. De inname van de kleding wordt -met in achtneming van de corona regels-  buiten tussen de kleedkamers en de ASC-kantine gedaan. Oproep aan iedereen: hou je aan het schema, om te voorkomen dat er te veel teams tegelijk komen!

Ga je van de voetbal af of stroom je door naar de senioren? Dan graag, trainingspakken, broekje en sokken inleveren!

Mocht je broekje of sokken te klein zijn, dan kun je aan het begin van het nieuwe seizoen deze inwisselen voor een andere maat.

Wedstrijdballen en sleutel ballencontainer kunnen bij de laatste twee trainingsmogelijkheden 29 en 30 juni na de training ingeleverd worden.

Prijzen kleding

Bijdrage per vermist kledingstuk is als volgt:

Voetbalshirt € 40,- Keepersbroek € 25,-
Voetbalbroek € 10,- Keeperkousen € 15,-
Voetbalsokken € 10,- Leiderjas € 60,-
Trainingsjack € 35,- Aanvoerdersband €   5,-
Trainingsbroek € 30
Keepershirt € 40,-

 

Namens de kledingcommissie alvast hartelijk dank voor jullie medewerking.
FC Dalfsen

Mirjam Dijsselhof

Download de links hier: