Zaterdag 19 september is bijna heel FC Dalfsen op de foto gezet!

Het was een hele puzzel, maar mede door ieders inzet is het gelukt bijna iedereen op de foto te krijgen! Spelers en leiding, dank daarvoor!

Het was prachtig weer, het zonnetje was er al vroeg bij, waardoor alle foto’s buiten gemaakt konden worden. Robert Westera en Eddy van der Vegt hebben alle portretfoto’s gemaakt. Met assistentie van de activiteiten- en communicatiecommissie verliep dit mooi vlot! In samenspraak met de andere twee fotografen, heeft Paul Bink de teamfoto’s gemaakt. Ook daar stond de activiteitencommissie bij om iedereen op de juiste positie neer te zetten. Alle teamfoto’s staan inmiddels op de site.

De portretfoto’s zijn gemaakt voor de apps van de KNVB: wedstrijdzaken-app en de voetbal.nl-app. Deze foto’s zijn daar inmiddels ook ge-upload. Als je het ook leuk vindt dat jouw profielfoto zichtbaar is in je teamgegevens van de voetbal.nl-app, zorg dan dat je zichtbaarheid goed is ingesteld. Meer informatie hierover kun je terugvinden op https://www.voetbal.nl/zichtbaarheid Tevens vind je daar meer informatie over het gebruik van voetbal.nl-app. Het is een erg mooi gezicht, al die profielfoto’s in het FC Dalfsen tenue!

De wedstrijdzaken-app wordt door de scheidsrechter gebruikt, om voorafgaand aan de wedstrijd te kunnen controleren of de juiste spelers in het veld staan. Je profielfoto is voor de scheidsrechter dus sowieso zichtbaar, maar zo klein dat er verder niks mee gedaan kan worden.

We kunnen ons voorstellen dat je ook graag je team- en portretfoto in hoge resolutie wilt ontvangen. Daar zijn we nog een plan voor aan het maken en informatie daarover volgt binnenkort.

Vriendelijke groet,

FC Dalfsen
Communicatie-Commissie